diumenge, 24 d’agost del 2008

la festa de l'Estany

DADES METEO d’avui, 24 agost 2008 a Puigcerdà
Màxima d’ahir - 26.3
Mínima d’avui - 9.2
Pressió atmosfèrica – 1016 hp
Humitat ambient – 81%
Precipitació en 24 h -- 0 mm
Neu en 24 h 0 cm
Comentaris --

- Ahir com cada any va començar la principal festa de les multiples que es cel.lebren a Puigcerdà a l'estiu, aprofitant que hi han els pixapins.

- Son tantes i totes alhora que no dona temps, si hi estàs interessat, en participar o fruir de les que que t'agradaria. Despres ve la sequera de la tardor i l'hivern, on tot el tema "cultural" queda mort, absolutament.

- Aquesta de l'Estany, és bastant participativa i diguem que dona el tret de sortida a la marxada pel Tunel del Cadí i el renovat Eix del llobregat de la invasió que patim cada estiu, es a dir que a partir de demà, dilluns, tornarem a quedar a Cerdanya els que hi vivim o morem quotidianament, excepte els que per motius de la "no feina" en el ram de la construcció han hagut de tornar als seus paisos d'origen.

- Encara el proper mes de setembre ens queda una darrera de festa, la de la Mare de Deu de la Sagristia, popularment anomenada "del Campanar". Aquesta si que tanca definitivament l'allau de festes i festetes, amb profusió de focs d'artifici, envelats, ballaruques i demés . . . per a dispendi de les arques municipals, que omplim tots els contribuents al llarg de l'any