dilluns, 11 d’agost del 2008

Flors a ple estiu



Exemplar de CALTA - Caltha palustris, i un camp de ROSELLES - Papaver rhoeas

Els camps de la plana cerdana s'han omplert de colors amb les bones humitats de finals de primavera i les calors própies de l'estiu que han fet creixer i florir moltes de les flors silvestres que hi han a la Cerdanya.
Una visió relaxant tant per al ulls com per a l'esperit.

És bó, aturar-se a contemplar la natura, doncs ens posa al davant meravelles que moltes vegades ens passen desaparcebudes.

1 comentari:

Abelunimbus ha dit...

Certament, molt maques les flors i, com sempre, les fotos. Ara, que tambe crec que hi tenen a veure les pluges propies de l'estiu per aquestes contrades, aquelles.

Vaig instal.lar un pluviometre al jardi de la casa i la primera tarda, de benvinguda, ja hi van caure 19 litres com aquell qui res. Amb els dies que hem estat mes al sud ha refrescat i ha plogut bastant, encara no he mirat el pluviometre com esta, pero diuen que el van haver de buidar. O sigui que com a minim uns 40 litres mes el que hagues plogut abans que el buidessin mes el que pugui haver-hi ara mateix. No te'n fiis. Com a resultat, tot molt verd, molt de bosc i llacs i llacunes. Maco de veure!

fjscp