dimecres, 27 d’agost del 2008

Els Caveralts comencen a tornar

L'Abel ja el tenim aquí del seu periple per Amèrica del nord i la central.
Han estat uns dies de descobertes i coneixements "in situ" que el faran créixer com a persona .

Una de les coses que va trobar a faltar per aquelles terres, segons diu, es la falta d'accents i de ç (ces trencades). Per sort ja les ha trobades aquí a casa nostra. Se'n hagués pogut emportar algunes a la butxaca, no crec que a immigració els hi haguessin requisades.

Va arribar el passat dilluns, dis 25 a les 11 del mati i a les 6 de la tarda ja estava ficat de cap damunt els mapes del temps, al treball , a fi de retornar a la rutina de les previsions meteorològiques.

L'altre conjunt de Caveralts, l'Isaac, el Pol i l'Eva encara en tenen per uns dies més. No gaires ja que tornen el 30 d'aquest mes d'agost.
La última noticia que tenim d'ells, és que s'han patejat la Patagònia, passant pel poble de El Chalten, al peu dels pics del Cerro Torre i el Fitz Roy, i anant sempre avall, avall, han arribat al final de tot. Han travessat l'estret de Magallanes fins arribar a la ciutat de Ushuaia, la més austral del mon.
Estant solament a uns 1000 km de l'Antartida. Si continuessin més avall, donarien la volta i pujarien per l'altre costat.

S'espera que aviat els tindrem de nou entre nosaltres.
.

DADES METEO d’avui, 27 agost 2008 a Puigcerdà
Màxima d’ahir : 26’6
Mínima d’avui : 13’1
Pressió atmosfèrica : 1022 hp
Humitat ambient : 85 %
Precipitació en 24 h : 0 mm
Neu en 24 h : 0 cm
Comentaris -- Cel 8/8 ennuvolat a 8 h del matí, boires baixes

1 comentari:

Abelunimbus ha dit...

Vés a saber! Potser sí que en les haurien requisat. Les ces trencades vull dir. I els accents. Estan bastant sonats. Per sort la rutina de les previsions meteorològiques tampoc és massa rutinària, ni tan sols en època anticiclònica.

nvggwlgh