dimecres, 14 de maig del 2008

El forat de Puigcerdà

Be, sembla que el forat de la Seu, el famos forat on es pon el sol a la Cerdanya, on s'acaba el Cadí, on hi fa cap el Segre quan porta aigua, es a dir, la baixada de la Cerdanya vers les Espanyes, o sigui " EL FORAT DE LA SEU", doncs dic: que el forat de la Seu s'ha trasl.ladat a Puigcerdà.
Vull dir amb aixó, que les plujes, els ruixats, les tempestes, les tamborinades, etc etc etc, pasen per Cerdanya, es belluguen i van fent voltes i voltes al voltant de Puigcerdà, i no acaben d'arribar aquí.
Es com si estiguessim a l'ull de la pertorbació, i que al voltant hi han precipitacions i damunt nostre no. Espero que algun dia, l'ull aquest, es traslladi encara que sigui només deu Km cap a un costat o l'altre (no tinc preferencies), i ens caigui un patac d'aigua al damunt que ens deixi ben contents


Una altra cosa: veig que els missatges es guarden amb un horari diferent del que és en realitat. Ara son 2/4 de cinc de la tarda, i el "paratu" diu una altra hora. Hi hauria algú llest que sapigues que s'ha de fer perque els missatges surtin automàticament amb l'hora real, o sino amb l'hora universal?? (T-2 a l'estiu)

M'ha arribat un missatge del meu corresponsal a Suècia, dient-me que aquest diumenge passat, 11 de maig, la ciutat amb temperatura més alta d'Europa (28º C), era OSKARSHAMN a Suècia, a 50 km al nord de Kalmar.

Això ja es una altra cosa, ara son 2/4 de set, es a dir que han passat dues hores que he escrit lo del forat de Puigcerdà. Sembla que de moment el forat ja està tapat, doncs comença fer el ruixat d'avui. A veure el que cau.

7 comentaris:

Kimisades ha dit...

En resposta al problema horari,aquí tens la solució:
Entres a: Personalizar,configuración,formato,
zona horaria= buscas Madrid,avaix de la página fes guardar configuración i ja está.

Espero que et surti bé.

moi de tiana ha dit...

sí, això t'anava a dir...
i també que ja estem auna setmana vista!
d'avui en vuit!!
patum patum patum

jordi cerdanya ha dit...

Donar les gracies a en Joaquim (no se qui es), pero les seves indicacions per a posar l'hora real d'aquí (Puigcerdà) han estat les apropiades.

Ara fare una altra pregunta que cres que el moi de tiana tindra la resposta adequada: Com es posen links al bloc?.

Alexia ha dit...

EN JOAQUIM ( no se qui es ).

ES BROMA..? ET SONA MES " QUIM "

VAL......SR. JORDI.

EL PRESIDENT DEL C.M.M.

Kimisades ha dit...

El comentari d'avans es del Quim i no de Alexia a sigut un error de identitats.

PD.ALEXIA = ISABEL.

lia ha dit...

si home si, en quim i la isabel de monistrol!! molt maca la foto que tens ara de fons!
ens veiem a les 21.30 sota el cap...!!

jordi cerdanya ha dit...

lo de president del CMM m'ha arribat al fons del cor. ES MOLT IMPORTANT ser president, de lo que sigui, n'hi ha que son del CMM i d'altres ho son de Catalunya, i fins i tot n'hi ha de les Espanyes o del mon global (Bush).
la Alexia s'hauria de posar de cara a la llum, doncs a la foto no se li veu el "careto"