dimarts, 16 de setembre del 2008

Okupes a casa


- l'okupa que he trobat penjat al sostre del garatge


- Apart de naltros dos: la Nuri i jo mateix, a casa hi viuen una altra quantitat d'individus:

- a la bassa, un peix, que ha aguantat els rigors de l'hivern passat i ha sobreviscut a més de 20 cm de glaç damunt seu, també a la bassa, una quantitat important de caps grossos, sobretot a finals de primavera i començaments d'estiu, i que ara s'han convertit en petits gripaus o tòtils, que canten amb el seu tó caraterístic a la nit.

- a l'aire lliure, la munió d'ocells tals com els pardals, les merles, les tòrtores, el rosinyol (a la primavera ens dona uns concerts nocturns meravellosos), a la vesprada, les rates pinyades, que amb els seus vols cercant insectes, alegren les postes de sol, i també de tant en tant, segons l'època, les gralles, les orenetes i molts d'altres animals plumats que volen.

- amatents a tants d'ocells, tenim els gats. Tots son de la contrada, no n'hi cap que sigui propiament dit de casa, pero és com si ho fossin, ja que dins la selva d'asfalt, aixo els representa un espai de descans i de caça, ja que tant cacen pardals, com merles i també tórtores, no fan fàstigs a res que voli i porti plomes.

- be, l'okupa m'el he trobat penjat cap per avall al garatge, es veu que tenía fred aquestes nits passades, ja que em arribat als 3º de matinada, i s'ha col.locat ben penjadet del sostre del garatge. Com es pot suposar, es tracta d'un Rat Penat. Ara al migdia, sembla que ja tenía gana o ves a saber qué i ha volat, ha desaparegut. M'ha donat temps d'inmortalitzar-lo

3 comentaris:

moi de tiana ha dit...

què vol dir?

jordi cerdanya ha dit...

llegeix tot el texte. Sem havia publicat el títol solsament. Ja ho entrendràs

moi de tiana ha dit...

hosti que fort!
vigila que no sigui un vampiracu disfressat, que des seguida es treu el traje i es tira al cachalassu...