dimecres, 10 de setembre del 2008

la RENFE arregla les vies ???


Estació del tren de Puigcerdà, el 4 de setembre del 2008
------------------
- La Renfe diu que està arreglant les vies del tren, ja que les que hi havíen estaven en molt mal estat.
- D'AIXÒ JA EN FA UNS QUANTS MESOS, no em feu dir quants, doncs son tants que ja no m'en recordo. Sembla ser que va ser al començament de la primavera, i ho arreglen a partir de Ribes de Fresser en amunt.
- La previsió de tancament a la circulació de trens es fins al 1 de novembre d'enguany. No sabem fins on hauràn canviat les vies, les travesses el balast etc. No crec que arribin a Puigcerdà, ja que son bastants kilòmetres.
- El que sí es cert, es que s'haurà de llogar tots els jardiners de Cerdanya, que al novembre ja tenen poca feina, per endreçar l'estació de Puigcerdà, ja que les herbes van creixent al seu ritme i si el 4 de setembre oferien aquest aspecte, en dos mesos fins a finals d'octubre, ja hauran florit i fins hi tot, fet fruit.
- Si plogués una miqueta potser podriem anar-hi a caçar bolets, fins i tot

2 comentaris:

moi de tiana ha dit...

vuenu, a veure si al final aconseguirem arribar a puigcerdà amb menys temps del que es triga per anar a madrid amb l'au

jordi cerdanya ha dit...

això no t'ho creguis que passi ababs del segle XXII, ja que s'hauría de posar doble vía fins a Vic, o Ripoll; i despres, la ruta travessa muntanyes, fins i tot amb tunels de cargol.

Potser la sol.lució per arribar a Puigcerdà ben depressa, sería anar a Lleida i des de allà, un AU amunt, que passsant per la Seu d'Urgell arribes a Puigcerdà. (ciencia ficció)