dilluns, 5 d’octubre del 2009

La Marxa del CMM

Ahir, 4 d'octubre, i com cada primer diumenge d'octubre el Club Muntanyenc Monistrolenc ha organitzat la seva marxa de regularitat en la seva 51ena edició.
Enguany la volta ha estat més aviat curta pero amb un tram de pujada forta. S'ha sortit del camp de futbol de Monistrol, baixant a trobar el pont damunt el Llobregat per continuar despres pel camí del riu en direcció sud fins a trobar l'Aeri que puja al Monestir. Tornem a creuar el riu pel pont de l'aeri i seguint en un tram curt la carretera en direcció nord, es a dir vers Monistrol, a l'alçada de la colonia Gomis, tot creuant la carretera agafem el camí que en forta pujada pels vorals de la canal de l'aigua ens mena fins al Camí de L'aigua a mitga alçada de la muntanya, camí que agafem en descens fins a retornar al punt de partida: el camp de futbol de Monistrol.
Una vegada mes ha esdevingut un èxit com la majoria de les sortides que fan els del CMM i que repeteixen anualment, sent ja un clàssic del Club.
Properament montaré un clip de video amb les fotos que vaig fer mes les d'altres companys, que espero poder recollir de la xarxa, de totes maneres podeu veure unes quantes imatges al meu recull "Les meves fotos"

3 comentaris:

Kimisades ha dit...

Les fotos tope GUAPPIS !! Amb el teu permis Jo també, et mangare alguna de les teves,la meva ressenya si no passa res estrany intentaré passar-la demà. Quim.

jordi cerdanya ha dit...

Estan aquí per a qui les vulgui, son públiques, ja ho saps.

lia ha dit...

ei! molt maques les fotos! una excursió xula!! i sort que us va fer bon dia!!