diumenge, 9 de novembre del 2008

El tren, ja ens arriba



- He estat a punt de posar al títol: El tren ja ens funciona, pero això ja es veurà amb el pas dels dies.
- El que sí que és important es que ja tornem a estar comunicats per via ferría amb el reste de Catalunya.
- L'arribada del tren no ha estat amb inauguracións, ni tallades de cinta, ni discursos dels politics de torn, sinó que simplement, el primer tren ha arribat a l'estació de Puigcerdà amb una puntualitat exquisida, d'acord amb el que acostuma a fer Renfe o Adis: AMB UNA HORA DE RETARD respecte a l'horari previst.
- Eren ja quasi set mesos els que feia del tall de la línia fèrria per a fer-hi millores, es a dir, canviar tot el material fixe del terra: les vies, les travesses i el balast que les aguanten.
- No es tracta de cantar "victòria" abans d'hora (com la "niña", de mala memoria del Sr. Rajoy), ja que els talls de la línia fèrria per a millores, es tornaràn a fer durant dues temporades més d'estiu, que és quan poden treballar a muntanya. Fins ara, el canvi de vies s'ha fet des de Ribes de Freser fins a Tosses, just abans del llarg túnel que conecta la Vall de Ribes, al Ripollès, amb Cerdanya. Les properes actuacións, seràn a dins propiament del tunel de Tosses (ferroviari) i passant per la Molina, fins a Puigcerdà.
- Paciencia es el que ens cal.

3 comentaris:

Abelunimbus ha dit...

Ah! Això t'anava a dir, que vaig sentir que dèien que va arribar amb una hora de retard. Per cert, és ADIF i no ADIS: Admisnistrador de Infraestructuras Feroviarias. O Asociación de Damnificados Increíblemente Finselscullons.

jordi cerdanya ha dit...

Si, ja se que és ADIF, pero de vegades ens equivoquem de lletra.

Tu mateix t'has equivocat al posar Feroviarias.

Ademés, qui arriba amb retard, és la Renfe, ja que l'Adif, es cuida de les vies, i dels trens la Renfe.

lia ha dit...

ja era hora!! ara podrem tornar a trigar 3 horetes i pico a arribar a puigcerda, com si anessis am l'ave a madrid!!