diumenge, 22 de juny del 2008

has vist nevà a l'estiu ???

- Avui és el primer dia senser de l'estiu del 2008 astronòmicament parlant, pero quasi bé també meteorologica, ja que la calor ens ha arribat fa molt pocs dies, com sol fer, es a dir just abans del solstici.

- La pregunta es aquesta: has vist nevà a l'estiu?,

doncs puc contestar afirmativament,

- SI !!!, dic que SI !!!,

i ademés ha estat avui, SI, AVUI, primer dia senser d'aquest estiu que acabem de començar.

- Està molt clar per qui coneix la geografia catalana

- Pujant per la collada de Tosses, a l'alçada de Planoles i Planés, a mà esquerra i a l'altra banda del riu tenim el llogarret de Nevà, que tot i estar molt aprop de Planoles, és un agregat del poble de Tosses.
- Avui la collada estava meravellosa, amb un verd exultant i les envistes del Puigmal d'un groc magnific pintat per la ginesta de muntanya i tot gràcies a les abundants plujes d'aquesta primavera que han omplert les fonts i les dèus de les nostres preuades contrades

2 comentaris:

Abelunimbus ha dit...

Jo també l'he vist. La Vall de Camprodon també estava ben maca. La Vall del Ritort, concretament, pujant cap al Coll d'Ares; tot ben groc del ginestell, i és que els resultats de l'excepcional primavera d'enguany són ben palpables també a l'estiu.
En Ramírez ha ensenyat la càmera de Núria i la cara oest del Picmal, pujant cap al Coll de Finestrelles a la dreta, es veia també ben groga.
Maco de veure!

Kimisades ha dit...

Ja tambè he vist NEVA,a l'estiu
a la tardor a la primavera de dia
de nit i a totes hores.Doncs i passare una temporada quan era petit.

ES UN POBLE QUE ESTA A TOCAR DE PLANOLES.

QUIM.-EL PRESI,JE,JE