dimarts, 7 de desembre del 2010

passant del fred a la calor

Ahir, 6 de desembre, Sant Nicolau, varem tenir un canvi sobtat en les condicions meteo. 
La temperatura va fer un salt molt important cap amunt, o sigui, que de tenir matinades super fredes vam passar a matinades i màximes altra cop positives.
Cua d'entrada a Puigcerdà, des d'Alp fins la rotonda

Aquest fenòmen i una mica de pluja va propiciar la fosa de la neu de cotes baixes, mitjanes i també les altes. A pistes, els esquiadors s'enganxaven a la neu i cap a la una del migdia ja havien abandonat les instal.lacions i s'anaven concentrant pels pobles on tenen les segones residències, o be es pujaven als karts i a fer l'animal pels camins enfangats de Cerdanya.
 Els estris per a "passejar" per Cerdanya

Com que avui alguns havien de treballar, a mitja tarda ja es formaven cues per a baixar fins a la "capital", molts varen tardar de tres a quatre hores per a fer el viatge.
 Cotxes aturats a la rotonda i  Av. Catalunya, (Puigcerdà)

Al capvespre, vaig pujar dalt a vila i em vaig trobar uns carrers més buits que un dissabte d'un cap de setmana normal, tot i que es veien cues a la xurreria i alguns prenent una copa a les terrasses.
 Anem a prendre alguna cosa

 L'ossa Giva ja passeja
Per a desfilades les que es veien pels carrers de Puigcerdà, aquelles ..sses Giva, enfundades en els seus abrics de pell, quant la temperatura era mes aviat alta. 
 Poca animació al centre