dijous, 7 d’octubre del 2010

52 Marxa Regularitat, CMM

Aquest passat diumenge 3 d'octubre, es va cel.lebrar la Marxa de Regularitat que organitza el club Muntanyenc Monistrolenc cada primer cap de setmana d'octubre, i que enguany ja ha arribat a la seva 52ena edició.

Es tracta d'una caminada en la que no prima anar depressa i ser el primer, com es costum en totes les marxes, curses etc, sino que guanya el que s'acosta més al temps promig que es calcula normalment, es a dir de 15' cada  1 km de distancia horitzontal + 1.5' per cada 100 mts de desnivell acumulat.

La jornada coincideix amb la Fira del Medi Ambient de Monistrol de Montserrat i es per aquest motiu que la sortida i arribada es fan des del camp de futbol de la mencionada vila. 

Les inscripcions es fan per parelles, i després d'un esmorzar de tota la colla s'inicia la marxa amb  un recorregut circular passant pel Camí de les Aigues, la drecera dels 3/4, baixant el seguit d'escales fins a trobar l'Estació elevadora d'aigua del monestir i tornada de nou pel Camí del aigues fins al camp de futbol, on ràpidament s'efectuen les comprobacions horàries per a determinar els temps i poder donar els trofeus a les parelles guanyadores.

La meteorologia ens va acompanyar, a l'inici de la jornada teniem núvols baixos, que per a caminar va ser ideal i a mida que passava el matí van anar trencant-se i obrint pas a un sol lluent  que escalfava de valent

La pel.lícula dels fets