diumenge, 22 de novembre del 2009

L'Estany de Puigcerdà

Potser es un tema una mica recurrent, pero he fet un reportatge a l'Estany de Puigcerdà en aquesta tardor inacabable, amb un Estiuet de St. Martí super llarg, doncs estem a dia 22 i encara dura i sembla que en tenim per tres o quatre dies més, fins dijous o divendres en que les temperatures es normalitzaran i potser cauran precipitacions.
De moment disfrutem d'aquests color tardorals, que el fred de segur que ens arribarà i l'hivern serà llarg i dur, sobretot aquí dalt a Cerdanya.
Sembla que hi ha problemes per visionar aquest video
--------
Be, hi han seriosos problemes amb el video, doncs no hi ha manera de pujar-lo al Youtube, pero millor, doncs era una proba que vaig fer de la nova càmara de video que m'he comprat i que dona uns resultats pèssims, doncs NO ENFOCA i les imatges surten borroses. He pres la determinació de tornarla i ho he fet avui (24 de novembre), i QUINA ALEGRIA, m'han retornat els diners, així de senzill.
Continuaré filmant amb la càmara de fotos NIKON atrotinada, amb zones enganxades amb cel.lo pero que filma de maravella.
-
Espero buscar i trobar una càmara, no professional, que funcioni be i doni bons resultats i sino continuar com fins ara.