dimecres, 17 de desembre del 2008

Ja torna el "bon temps"




- Ja ha passat el episodi de neu i fred, no molt de nit, pero si de día, ja que les temperatures no pugen al estar els dies ennuvolats.

- Ara la pressió puja notablement i sembla que s'acosten uns dies d'estabilitat, amb pressions al voltant del 1035 hp i temperatures màxmesvora els 15ºC, durant aquesta setmana vinent, es a dir, fins Nadal.

- Aquesta crònica l'hauria d'haver posat al bloc de la Meteo a Puigcerdà, pero aquí també està bé.

4 comentaris:

lia ha dit...

deunido!!

Abelunimbus ha dit...

Sí, aquí també hi està bé.
Certa puntualitat, 20 minutets eh... Tot i que tenint en compte la nevada, no està mal! Ara tots els trens són d'aquests? Ja us han retirat els "de tota la vida"?

jordi cerdanya ha dit...

els de tota la vida, deu ser de la teva vida, doncs n'hi han pujant de tots colors: verd, vermell, amb màquina i vagons solts etc.

De moment son aquests, els 440, els que pujen. L'unic inconvenient que tenen, es que estan dissenyats com a rodalies, es a dir per recorreguts de màxim 1'5 hores i força més gent dreta que sentada.

A veure si algun dia, d'aqui a uns anys, quant aquests ja siguin "vells" en posen uns altres, els que sobrin de les línies de vora BCN.

Abelunimbus ha dit...

Els "de tota la vida" em refereixo als que he fet sevir el 92.7 % d les vegades que he pujat a Puigcerdà en tren.
El problema principal no és que siguin els dissenyats per rodalies, això és una conseqüència del prblema principal, que s'anomena RENFE.