diumenge, 19 d’octubre del 2008

Vistes de Cerdanya, vestida de tardor


- Avui he pogut sortir a estirar les cames una mica, que ja em feia falta.

- Resulta que del viatge per terres de Tunissía, on varem fer més de 2300 km d'autobús en sis dies, i amb aire condicionat, vaig arribar a casa amb unes contractures al clatell, que després anaven passant vers les espatlles, i quan es curaven, tornaven al clatell, i era un joc de no acabar mai.

- O sigui, que avui he sortit, (ahir va ploure durant quasi bé tot el dia i no convidaba de sortir), i l'espectacle de tardor està en un punt òptim, i sobretot veure'l.

- No calen més paraules per a disfrutar dels colors.










El Riu Carol

3 comentaris:

Alexia ha dit...

Hola Jordi soc la Isabel me he fet un far de riure a costa del teu clatell,je,je semblava que t'estava veien.

espero de debó que hagueu gaudit del viatge.

Posdata: Aquest diumenge era el aniversari del Kim. ja es una mica mès vellet pero encara està força guapu noooo ? las fotos una preciositat per guardar per fons de pantalla.
Soc en Kim: Aquest any tambe es anat a la transhumancia ?.
Records.

jordi cerdanya ha dit...

Contesto a en Kim: Felicitats doncs ja som tots una mica més vellets.

Respecte a la trashumancia, si que hi vaig anar, pero ja fa uns quants dies, doncs es fà a començaments d'estiu, perque pugin menjar herba fresca. si vols veure el reportatge ves a:
http://picasaweb.google.es/jqbcerdanya/TrashumanciaDeLlViaABullosesJuny2008#

Abelunimbus ha dit...

Que ufanós! Acabaré tornant a viure a la Cerdanya. Trobo a faltar aquells cels i paisatges i la vostra meteorologia. Que també m'agrada la d'aquí baix, però... Sobretot els cels i els diferents paisatges al llarg de l'any...