dilluns, 14 de juliol del 2008

Puigcerdà per la finestra


- El títol pot induir a equivoc: és la imatge de Puigcerdà des de una finestra enderrocada que es troba al santuari de Bell.lloc a 1800 mts d'altitud.
- Ahir, aprofitant la treva matinera entre les tronades intenses de dissabte a la tarda i les d'ahir mateix tambe a la tarda, que ens va donar la meteo, varem aprofitar per estirar les cames i apropar-nos a Bell.lloc, tot gaudin i fent fotos, una quantitat exagerada de fotos, sobretot de flors silvestres, que aquest any amb les plujes de primavera han crescut i florit molt.
- L'altra manera d'interpretar el "Puigcerdà per la finestra" es aquella en que hom diu que s'ha tirat la casa per la finestra, i és que han omplert la vila de magnífics testos i penjolls amb flors variades i que donen un aspecte molt viu i "maco de veure".
- Sembla que es vulguin acostar als paisos centre-europeus on hi tenen la mà trencada en això de guarnir les ciutats amb flors. Ara només falta que els veïns també hi posin el coll, i penjin flors a les seves finestres i balcons, pero crec que costarà una mica de canviar els hàbits.

1 comentari:

Abelunimbus ha dit...

L'últim cop que vaig estar aquí dalt, i em sembla que l'únic, van caure unes torres.

xywrqld