divendres, 1 de maig del 2009

Aniversari

Tal dia com avui de fa un any, i aprofitant l'avinentesa d'anar a fe un tomb per Saldes i Gòsol, amb les fotos del Pedra vist per davant i per darrere, vaig emprendre la tasca d'encetar un bloc.

Realment el que em va animar a escriure el bloc, va ser la lectura de "Caminant entre muntanyots" de l'Abel. Llàstima que no l'ha continuat

Ja porto un any d'escrits. Amb més o menys asiduitat he anat fent comentaris sobre la visió que tinc des de Cerdanya d'una sèrie d'esdeveniments, tant d'ambit local com d'altri.

De moment ja és un èxit el complir un any, doncs estadísticament es dona el cas que un 60% dels blocs que es comencen, no es continuen als tres mesos d'iniciar-se.

Espero que tingui paciència i il.lusió per a continuar

----------------------------

El passat 15 d'abril, passat la Setmana Santa, varen tancar la línia entre La Molina i Puigcerdà per iniciar les obres d'acondicionament, tant del balast, les travesses i els carrils entre aquests dos punts.

Els trens arriben amb la seva puntualitat coneguda fins a La Molina i d'allí un autobús s'encarrega de portar al personal a Alp, Puigcerdà i la Tour de Carol. El trajecte amb bus no es fa gaire pesat i solament triga fins a la vila del pingüí uns 10 o 15 minuts de més que el tren.

La cosa durarà fins el 30 de novembre. A veure fins on haurat fet la feina.