diumenge, 31 de maig del 2009

Fi de maig

Estem a l'ultim cap de setmana de maig, caracteritzat per fer un temps típicament estiuenc: matins assoleiats i per la tarda, degut al creixement de nuvolades, fortes tempestes que descarreguen acompanyades d'aparell elèctric. Ahir en concret ja vam gaudir de la primera tempesta , i s'en prepara una altra per avui, doncs a hores d'ara, les 12:12 ja tenim el cel ben cobert.

L'espectacle d'ahir es pot veure a:



Demà comença juny, un mes farcit d'esdeveniments, d'entrada demà mateix tenim la Festa de la Trashumància a Llívia, tot pujant el bestiar a les pastures d'estiu a la zona de les Bulloses.
El dijous dia 11, dia del Corpus, festassa a Berga amb la Patum i el primer salt de Plens d'enguany .
Dimarts 23, revetlla de St. Joan, ja no cal dir ni recordar el que representa per als catalans aquesta tant nostrada festa en que oficialment donem l'entrada a l'estiu.

2 comentaris:

Kimisades ha dit...

Collons !! Jordi, no em deixes de sorpendra, tal com dius; el video es tot un espectacle, tan d'imatge com de só. Aquest any amb tanta aigua esperem que baixi el preu de la llet i el vi. Per cert La Baells està descarregant a tope ( Foto en el blog Kimisades, i pots entrar per Petjacims, apartat Blogs Cologuitas, extensio Exaltació al Sobrepuny )
QUIM

lia ha dit...

deunido l'aiguat!! i quina negror de cel...!! ja me'n recordo ja d'aquells ruixats d'estiu a la cerdanya...macus de veure!!