dijous, 8 de maig del 2008

Patum 2008 a 15 dies vista

Be, avui només falten dues setmanes per que aquesta plaça s'ompli de gom a gom en la Festa per antonomasia de tot el Berguedà i de Berga en concret.
El tabaler pujarà al seu tron, a 2/4 de deu en punt de la nit, i començarà el PATUM!!! PATUM!!! PATUM!!!
i despres els musics des de dalt del seu altre tron al costat de les escales ens oferiran la melodia - tralarà-tralarà-tralarà . . . . etc. amb que comença la festa com cal.
Es una llàstima que no podrem estar al balcó de l'ajuntament doncs la "recomanació" que hi havia, ha plegat de la politica; però millor, ja que aixis ens barrejem amb el poble ras.
Espero que la reunió anual de CAVERALTS es continui fent i així tots plegats ho disfrutem


3 comentaris:

Abelunimbus ha dit...

Els Cavaralts, com no pot ser menys, ens reunirem de nou i més d'hora que mai. Sort que no has posat una foto de la Plaça plena de cotxes. Buscant una web de la Patum ,l'altre dia, els molt cabrons de foto d'entrada hi teninen una foto de la Plaça en estat habitual. Els burros! En lloc de tenir-hi una foto ben patumaire. Me'ls va tocar.

lia ha dit...

miiirubee!! hi serem puntuals com cada any, apunt per disfrutar! sera la meva dotzena patum, portare mes anys de la meva vida anant a patum que sense anar-hi!! a dos de deu a sota el cap!

moi de tiana ha dit...

caveralts, caveralts, caveralts!!