divendres, 2 de maig del 2008

Festa dels "treballadors"

Ahir, 1 de maig, va ser la festa dels que treballem. (podrem fer-ne a partir dels 65, quan ens jubilem?).

Ho varem aprofitar per anar a fer un tomb per la comarca veina del Berguedà.
De bell antuvi, ens vam parar a Bagà, si home, aquell petit poble que hi ha al final de l'eix del Llobregat, en un cul de sac fins que es va foradar la muntanya i fer el tunel Cadí. Era una visita sempre posposada, ja que s'hi passa de llarg quant pujem a Cerdanya, pero val la pena, ja que te una zona medieval que està restaurada amb molt de gust.

Seguidament ens encaminarem vers a Saldes i Gosol. Com sempre, el Pedra. MAJESTUOS. No hi varem pujar, sino que vam donar la volta fins a Gosol. Alli vam agafar un caminet el de "la mallerenga petita" peer la part de darrere del Pedra, arribant a les enviates de l'interior del Cadí, per on puja el Camí dels Bons Homes.

Dinar a Gosol, i resulta que també s'han posat les piles en els restaurants, com si diguessim a Cerdanya, o sigui que ens van fotre una clatellada de nassos. La propera vagada, amb l'entrepa i la bota de vi.

2 comentaris:

Abelunimbus ha dit...

Ei! Molt bé, molt bona iniciativa. L'altre dia hi pensava, aviam quant triga en Jordi a fer-se un blog. Ja veuràs que potser al principi no et surten idees per escriure, però de mica en mica te n'aniran sortint. I de mica en mica aniràs aprenent a moure't-hi.
Jo al del Nepal hi vull anar posant fotos de cada etapa, però vaig una mica just de temps... Però ho he de fer, per fer la lectura més amena, perquè a més fotu unes pallisses que Déu ni do.
Apali!

moi de tiana ha dit...

home, veig que ja te l'has obert!!
clar que sí...
i sí, amb les clatellades que cauen arreu, lo millor és això que dius, la bóta de vi amb el bocatini, i que n'aprenguin!!