dissabte, 2 d’abril del 2011

Baixada amb Rodalies

No l'agafo massa, però sempre que puc per baixar a Barcelona ho faig amb Rodalies.
Amb el semàfor verd, amb permis per a començar el viatge

  El semidirecte que es va posar en funcionament la passada tardor, ha modificat les parades,  entre Puigcerdà i Barcelona només para a Ripoll, Vic i fins a Sant Andreu. Això representa un gran avantatge tot i que normalment sempre hi ha alguna parada entre mig a causa de la via única i haver de fer creuaments.

Ja a punt

L'interior semblava buit, però a Puigcerdà erem 20 els que baixavem 

A Primera hora del matí, 06:20 comença el viatge i a les 08:55 ja estava a Pça Catalunya.
Inici del viatge amb 20 persones, a Ripoll s'omple força, i a Vic ja s'omple fins al 80% aproximadament, doncs els hi es molt rendible aquest servei que baixa en una hora fins a St. Andreu.

 A Pça Catalunya  vaig trasbordar a un Civia vers Blanes,  i cap a Mongat falta gent. El mes lent va ser pujar de Montgat a Tiana, doncs l'espara del bus B-29, va ser llarga. 

La Tornada de la tarda va ser una mica moguda.  
L'Isaac em baixa amb el "cotxe oficial" a Montgat. S'escapa un tren a 3/4 de 6, però ni ha problema ja que el següent passa a les 17:55. Arriba amb una mica de retard, i per megafonia anuncien problemes al centre de comandament.  El semàfor, en vermell, i allí parats durant 10'. 
Tenia temps de sobres d'anar des de Montgat fins a Pça Catalunya per agafar el Semidirecte a les 18:32, pero la cosa es complica, i entre arrancades i parades arribo a Pça. Catalunya a les 18:26, amb el temps just.
L'entrada als túnels que hi han a Barcelona des de la zona de Sagrera encara ens porta un altre ensurt, les llums del tren, APAGADES, i només s'endevinava alguna cosa a traves de la llum de les pantalles indicadores (era un Civia) 
Circulant pels tunels de Barcelona, a les fosques

A l'estació entrava una mica de llum per les finestres

 Ara be, tots els trens anaven en retard a causa de l'avaria i per sort el de les 18:32 va passar a les 18:55, o sigui uns 23' de retard. 
El tren es va omplir de gom a gom, inclús gent dreta, fins a Vic. Sembla ser que amb aquesta combinació, gent que viu a Olot, baixen en cotxe fins a Vic i allí empalmen a BCN