diumenge, 5 de setembre del 2010

Semidirecte Barcelona-Puigcerdà

La noticia de la implantació d'un tren semidirecte entre Puigcerdà i Barcelona que es va fer a mitjans de la primavera passada, sembla ser que ja es definitiva.

A partir de demà, 6 de setembre ja comença a ser operatiu aquest tren que servirà per baixar a Barcelona en solament 2:20 hores fins Sant Andreu Arenal i a Pl. Catalunya en 2:30h.

El tren està pensat per a donar servei als que han de baixar a Barcelona per fer gestions i poder tornar al mateix dia al vespre a Cerdanya, doncs pel matí sortirà a les 6:20 arribant a Pl. Catalunya a les 8:50, i a la tarda la sortida de Pl. Catalunya serà a les 18:34 per arribar a Puigcerdà a les 20:56.

Per a poder oferir aquest servei, solament pararà a Ripoll, Vic i d'aquí ja directe a les diferents estacions de Barcelona, fins a l'Hospitalet de Llobregat. Una altra característica es que solament circularà de dilluns a divendres, no feiners.

Atenció a la resta d'horaris de trens, doncs s'han reajustat degut a que s'ha augmentat la velocitat de creuer per la zona de muntanya entre Ripoll - Ribes i Puigcerdà, i ja no serveixen els horaris anteriors.

A partir d'ara, guanyem una circulació diària doncs passem de sis trens diaris a set.

El diar El Punt, s'en fa ressò: