dimecres, 8 de setembre del 2010

Moixerò, 2091 mts

El Moixerò 2091 mts


Avui, 8 de setembre es festiu a Puigcerdà, i hem aprofitat per anar a fer un volt per la muntanya, doncs tot i que el dia s'ha llevat molt ennuvolat per el nord, el vent del Sud-est anava escampant i deixant un cel blau d'aquells tant bonics i clàsics de Cerdanya.

Ens hem endinsat per la muntanya de Riu de Cerdanya, una avetosa impresionant i quant hem arribat al final de la pista, hem agafat la motxila amb la mica de teca per a dinar i sobretot la càmara de fotos, la vella Nikon que va de meravella, i cap amunt falta gent.

La aproximació al Moixerò es fa d'una manera tranquila i suau, bastant diferent de la que vaig fer amb els companys del CMM des de Greixer, al Bergadà. En questió d'una hora i mitja arribem a les envistes del cim, pero la boira ja ens el tapava quasi be tot, pero encara l'hi he fet alguna foto que altra.

A mig camí de baixada hi ha el mirador del Cap del Ras, una magnífica talaia sobre la zona oest de Cerdanya i les estribacions que pujen al Cadí, pero millor veure les fotos per a gaudir.

2 comentaris:

Kimisades ha dit...

Aquest cop, deus tenir totes les ungles dels peus al seu lloc.
Quim

jordi cerdanya ha dit...

Una passejada en totes les de la llei. Rès a veure amb la baixada per la canal de la Serp, però no vaig arribar dalt el cim, i ho tornaré a provar, abans no arribi l'hivern.