dimarts, 24 de juny del 2008

Revetlla de Sant Joan


- Aquest any hem fet una revetlla ben tranquila, a diferencia d'altres vegades que anavem al sopar popular de Llívia, amb la seva carn a la brasa, la coca i el moscatell, al costat de la foguera.
- Ens hem quedat a casa, ben fresquets a sota la pèrgola i fent un sopar frugal de meló amb pernil, coca i cava, tal com toca.
- En acabat hem pogut veure i sentir els petards dels veïns i els que l'ajuntament havia muntat al costat del Campanar, i ben aviat, a fer nones, que estavem cansats despres de treballar de valent el dilluns, ja que no vam fer pont, i els "camacus" que si que en feien, vinga a trucar per diferents encarrecs.
- La foto es d'aquest migdia. El matí s'ha llevat serè però enllaganyat per la calitxa i a mida que passaven les hores el cel s'anava tapant fins a donar aquest aspecte tant negròs que no ha fet rès ja que tal com s'ha tapat, a mitja tarda s'ha començat a aclarir, fins que vora les vuit, ha sortit el sol, just el temps de dir-nos: "hola, ja estic aquí, i aviat m'en vaig a dormir"