diumenge, 1 de juny del 2008

Pel maig cada dia un raig, casi, pero no !!!

Ja estem a primer de juny i podem fer resum i estadistiques del maig. Ha plogut molt i molt sovint, encara que no cada dia.
Si ens mirem el conjunt de tota Catalunya, si que ho ha fet cada dia en algun lloc o un altre, pero a casa, Puigcerdà, "només" ha plugut 21 dels 31 dies de maig. Estic content, ja que aixó es molt, i perque la quantitat d'aigua caiguda es també considerable, 165 litres, que es superior a la que ens va ploure durant els primers quatre mesos de l'any (149 litres).
Ara comença el juny, i ja m'he llevat al despertar-me el soroll de la pluja, o sigui que seguim amb la tònica de l'aigua sovint.
Una de les consequencies de tanta aigua durant un mes, es que hauré de modificar els paràmetres del CLIMOGRAMA en el resum anual ja que els antics s'an quedat curts i la columna de pluja surt de l'escala.

1 comentari:

Abelunimbus ha dit...

Doncs sí, repòs. Repòs i avorriment, perquè suposo que de la febre em fan mal els ulls i no puc llegir ni mirar gaire la tele. Referent al blog del Nepal, no sé si el seguiré. Us haureu d'esperar. A què? Doncs ja ho veureu si la cosa prospera. Sinó, on vera. A més, que mé curt no ho puc fer, perquè és la transcripció del diari. En tot cas, el que hauries de fer és lleir per parts; potser no cal llegir tota una etaa del tiron. Potser en penjaré alguna més.
Apali!

kttiekn