dimecres, 26 de novembre del 2014

Tocs de tardor al Berguedà

Dilluns 24 de novembre em vaig decidir a visitar els boscos de Bagà on els colors tardorals estan en un moment immillorable, o sigui que després d'un bon esmorzar, cosa que faig cada dia, agafo la càmera amb la bateria a tope i enfilo vers el Túnel del Cadí, un cop travessat vaig a buscar la carretera que de Bagá puja fins a coll de Pal, el dia era una mica rúfol estava ben ennuvolat i plovisquejava a estones però era una situació que donava una llum sense contrastos, ben uniforme que permetia capar els colors molt bé.

La pujada per la carretera em va sorprendre molt va ser un no parar d'anar parant, valgui la redundancia, ara aquí ara allà, clic clic .... era l'únic soroll que se sentia, la càmera no parava de captar les meravelles cromàtiques dels arbres, uns ben verds d'altres grocs el taronja també apuntava per aquí i per allà fins i tot el roig també es deixava veure.

L'escalada fins a coll de Pal a 2070 mts donava vertigen, ja cap a les acaballes la boira ho va envair tot i no es podia veure el magnific paisatge  i això es la excusa per a tornar-hi en un dia en que el sol i quatre núvols "Simpson" siguin els protagonistes.

Ara els protagonistes van ser els tocs de tardor





Baix a l'esquerra, la boca sud del túnel del Cadí









La boira ho envaia tot, hi hauré de tornar !!!