diumenge, 28 de desembre del 2008

A mitjans de festes

Ja estem més o menys a mitjans de festes: han passat el Nadal i St Esteve i pel mig, tot esperant Any Nou, aquest cap de setmana que ha suposat per alguns un altre pont llarg que han aprofitat per tornar a pujar a Cerdanya, ja que feia dos anys que no tenien la neu d'enguany per a fer les seves cues: a la carretera, per al forfet i als telecadires.

Ahir, donat el fort vent que bufava a les cotes altes, molts remuntadors estaven tancats, amb lo qual, el personal s'acumulava a les cotes baixes, i era una munio de gent fent sobretot cues als telecadires.

A la vila, tant c/Major com c/Espanya, plens de gom a gom a l'hora clau del vespre; elles lluint les seves pells, cosa que a Barna no poden fer, doncs queda lleig, pero a Cerdanya no pasa res per portar uns quants metres de més de pells al damunt. Les botigues, plenes a vessar, les xurreries amb cues per comprar, etc etc.

2 comentaris:

lia ha dit...

noi, quin ambient, ja mel's imagino, carrer espanya amuny, carrer major avall...i au!!

Abelunimbus ha dit...

Sí, la crisi en diuen, sí. I per cert, a BArcelona també les llueixenles pells, també se'n veuen d'Osses Hvala. Ara ja no és la Giva (Giva?), és la Hvala, la que no van tenir temps de trobar a era Val. Que no queda bé? Se'ls hi enfot!

Què més? Ah, això: continuen volent anar a Israel algun dia? A finançar el genocidi indiscriminat (per alguna cosa és genocidi)? Ja que des d'aquqí podem fer poca cosa (tot i que no et pensis http://www.mylinkspage.com/israel.html) el que sí que podem fer és evitar donar diners a un govern d'un estat genocida. No creus?