divendres, 5 de setembre del 2008

Més sobre la Festa de l'Estany

La Festa de l'Estany, dona molt de sí, i un dels aspectes interessants es que la gent, el personal, el public en general, ... pot passejar i anar per places i carrers on normalment solsament hi trobes cotxes aparcats en zona blava, d'altres cotxes per entre mig, cercant places d'aparcament, i la gent, els peatons, els que anem a peu per les places, ens estem jugant el físic, doncs les aceres estant totalment ocupades per les taules dels bars, i per molts d'altres objectes de mobiliari urbà (senyals de prohibició d'això i també prohibició d'alló, les busties de correus, papereres, contenidors d'escambraries, de paper i cartró, els aparatets de pagar de la zona blava de SABA, etc. etc.)

O sigui que com veureu en el video adjunt, els nens aquest dia de festa de l'estany, poden jugar a pilota, on normalment hi han els cotxes.

En el video, també surt el personal de les comparses. Per més endavant, queda el video final: l'important, LES CARROSSES, pero tranquils, que tot arribarà.

No us poseu nerviosos si tardo alguns dies a fer comentaris en aquest bloc. Podeu mirar el de la Meteo a Puigcerdà, i penseu que El Fumador, m'ocupa moltes hores.


1 comentari:

lia ha dit...

macu de veure!! quins muntatges que et fas!!molt ben trada la música! ja m'imagino la feinada que deu ser lo del fumador, pero es una bona feina.